Review: L'OREAL Paris Voluminous Miss Manga Mascara

Rating: 1.0/5

"Worst mascara ever"

I pernah beli this mascara and I rasa I beli awal tahun 2016. Kalau tengok luaran or packaging of the mascara kita boleh tengok memang nampak 'mewah'. Apa yang buat I tak suka this mascara ni sebab dia clumpy! And the 'liquidity' of the mascara itself pun memang sangat kering. I pakai 2 kali je kot then I tak pakai dah and I jual dekat my friend. This mascara jenis waterproof and sebelum-sebelum tu I dah pernah cuba mascara jenis waterproof and bila nak wipe off the mascara dekat my lashes quite senang but this mascara memang SUSAH sangat nak tanggal kan sampai buat mata I sakit sebab kena bersih kan banyak kali. Mascara ni harga dalam lebih kurang RM30++. Kalau ada sale dapat la murah sikit. If sesiapa yang nak beli and nak try tu sila kan beli. I tak halang pun you guys nak beli this mascara but untuk I memang NO and tak worth it kalau beli. Oh, untuk this mascara I tak ada gambar sendiri nak upload untuk tunjuk dekat sini sebab I dah jual huhu.

Dzurhainim
Age group: 19-24
Skin type: Combination
Review: 20 reviews

Products Reviewed by Dzurhainim

L'OREAL Paris Voluminous Miss Manga Mascara

I pernah beli this mascara and I rasa I beli awal tahun...

Simple Smoothing Cleansing Scrub

First of all, this facial scrub di khas kan untuk kulit...

Clear Skin Oil Balancing Moisturiser

To be honest with you guys, I memang takut nak pakai mo...

Simple Soothing Toner

This toner sangat sesuai dgn kulit muka I. I start paka...

Simple Facial Wash Gel

If sesiapa yang ada kulit jenis berminyak and kombinasi...