Review: Simple Soothing Toner

Rating: 3.5/5

"One of the best toner!"

This toner sangat sesuai dgn kulit muka I. I start pakai this toner pertengahan tahun 2017 and sejak pakai toner ni kulit muka I jadi lebih sekata & tak kusam. Also, this toner pun tak pernah buat muka I jadi breakout. I pakai this toner after I cuci muka dgn Simple facial gel wash and I guna 2 kali sehari (pagi dan malam). Kulit I jenis combination but I tak yakin if kulit jenis mcm I or kulit jenis oily sesuai ke tidak pakai this toner so bergantung pada kesesuaian kulit seseorang jugak. Overall, I memang suka and puas hati dgn this toner and I will repurchase it yes

 

DRVf2cwV4AAHQQn.jpg large.jpg

DUDhsmeVMAAtmVp.jpg large.jpg

Dzurhainim
Age group: 19-24
Skin type: Combination
Review: 20 reviews

Products Reviewed by Dzurhainim

L'OREAL Paris Voluminous Miss Manga Mascara

I pernah beli this mascara and I rasa I beli awal tahun...

Simple Smoothing Cleansing Scrub

First of all, this facial scrub di khas kan untuk kulit...

Clear Skin Oil Balancing Moisturiser

To be honest with you guys, I memang takut nak pakai mo...

Simple Soothing Toner

This toner sangat sesuai dgn kulit muka I. I start paka...

Simple Facial Wash Gel

If sesiapa yang ada kulit jenis berminyak and kombinasi...