PSK Q10 Renewing Gel
Size: 100ml

PSK Q10 Renewing Gel By PSK

Rating:
4 / 5

- Natural seaweed extract with co-enzyme Q10 will revitalizeand smoothen up your skin.
- Remove dead cells and replace it with new one, fighting aging symptoms, make your skin looks brighter and younger.

    RM90.00
2 Loved
LOVE IT
2 Owned
OWN IT
7 Reviews
WRITE REVIEW

Rating Statistic

5 stars
29% voted
29% 2 vote
4 stars
43% voted
43% 3 vote
3 stars
29% voted
29% 2 vote
2 stars
0% voted
0% 0 vote
1 star
0% voted
0% 0 vote

Skin Type

Normal
0%
Oily
0%
Dry
0%
Sensitive
50%
Combination
50%

Age Group

18 & below
0%
19-24
0%
25-29
0%
30-34
50%
35 & above
50%

Reviews

Easter
Age group: 35 & above
Skin type: Sensitive
Review: 5 reviews

My skin feels clean and smooth

Review 08 Feb 2017 at 10:39 pm

Tried this PSK Q10 Renewing Gel which originated from Taiwan for the first time and this Q10 Renewing Gel is very gentle to my super sensitive skin. It's very different from other brands because my skin doesn't feel dry with pulling effect after used might be because this exfoliating gel contains abundant trace elements of natural seaweed and Q10. Even though it is so gentle to my skin but my dead skin, white heads and black heads was successfully being removed without irritation afterwards. My skin feels so clean, smooth and fresh after the first use and I'm happy with the result. IMG_5769.JPGIMG_5770.JPGIMG_5771.JPG

Zayani
Age group: 19-24
Skin type: Oily
Review: 1 reviews

Pengalaman Sebenar Selepas 2 Minggu

Review 17 Dec 2016 at 9:08 pm

PSK Q10 Renewing Gel

Pro & cons

Ini pengalaman aku selepas guna selama 2 minggu. Aku pakai produk ini sekali selang 2-3 hari, bersama dengan produk lain yang aku selalu pakai. Jadi aku tak tahu samada kesannya

1. Bagus untuk masalah kulit kering dan mengelupas: Produk ini ia memang membantu untuk kupaskan kulit korang, walaupun formula dia bukan scrub, tapi nanti ada part yang macam urut tu, sangat membantu.

2. Mampu membuang sel kulit mati, dan membersihkan pori kulit.

3. Teknik aplikasi yang bagus: Aku suka teknik nak aplikasikan dia sebab kita perlu urut muka, dan boleh membantu untuk melancarkan peredaran darah.

4. Tak pedih mata

6. Tiada buih dan bau

7.Makan masa untuk urut sampai keluar hasil: Sebab bila pakai, korang perlu urut bahagian tu agak lama untuk dapat hasil mengelupas tu. Kalau nak cepat, kena letak sikit sahaja gel.

8. Lepas pakai: Lepas pakai memang rasa kulit lebih segar dan licin.

IMG_7382.JPG

Cara pemakaian.

1. Cuci dan keringkan muka.

2. Ambil sedikit gel dan letakkan di kawasan muka dan hidung, elakkan kawasan mata dan mulut.

3. Urut kawasan gel tadi selama 30-60 saat sampai timbul sesuatu seperti kupasan,

4. Cuci semula muka.

IMG_7653.JPGIMG_7656.JPGIMG_7657.JPG

Boleh baca review penuh kat blog:

http://nurulzayani.blogspot.my/2016/12/beauty-review-psk-q10-renewing-gel.html

Wan
Age group: 19-24
Skin type: Combination
Review: 1 reviews

Kulit semakin bersih !

Review 08 Dec 2016 at 1:37 am

Sebelum ni pelik juga bila dengar nama produk PSK. Sebab jarang dengar ada dijual produk ni di Malaysia. Tapi bila scrool page BFFsays. Tertarik pula nak tahu tentang produk ni. BFFsays ni merupakan laman web yang menawarkan pelbagai produk kecantikan. Yela, sekrang kan ramai yang nak cantik dan yang pastinya ramai akan cari produk yang terbaru dan yang berkesan untuk dipakai. I try la scroll lagi and terjumpa PSK Q10 Renewing Gel. Yang jadi teruja nak try sebab produk ni diperbuat dari ekstrak rumpai laut. Rumpai laut ni dah semakin popular dan sebagai bahan untuk produk kecantikan. Bila selidik lebih lagi tentang PSK, baru la i tahu yang rupanya produk PSK berasal dari Taiwan dan masih baru lagi di Malaysia.

20161208_003212.jpg

 

PSK Q10 ni sesuai untuk sesiapa yang nak kulit lebih sihat. Tujuannya pun untuk memanjakan kulit, yang tua boleh la rasa macam remaja. hehee..Nak pakai pun tak susah tau, just bersihkan muka dulu then keringkan. Pastikan kering dengan tuala yang bersih. Kemudia just sapu sedikit gel pada muka kemudian urut sehingga gel tu menyerap dalam kulit. Urut la sehingga kita boleh rasa penyerapan gel ni. Kemudian dalam 30 minit macam tu, basuh dengan air. Pasti anda akan rasa segar je bila pakai. Kalau nak kesan yang optimum, boleh pakai hari-hari sebagai rutin.20161208_003427.jpg

eunicec
Age group: 19-24
Skin type: Oily
Review: 1 reviews

My skin feels clean and invigorated!

Review 24 Nov 2016 at 11:54 pm

To be honest, I have never come across the brand, PSK, till I stumbled upon it while browsing bffsays.com. BFFsays houses over hundreds of cosmetic brands serving everyone’s beauty needs. It is a great platform to know about many other products as well as their public reviews and ratings. Originated from Taiwan, PSK is quite new in Malaysia.DSCF5160.JPG

I was quite intrigued with PSK’s Q10 Renewing Gel. I have known that coenzyme Q10 are usually used as supplements to increase cell metabolism, energy production, and also to provide protective effects towards the heart and skeletal muscles. Probably this will rejuvenate your skin and makes it even more freshened and invigorating. PSK Q10 Renewing Gel also contains abundant trace elements of natural seaweed. Natural seaweed is chosen as an exfoliator due to its gentle nature.

DSCF5163.JPG

DSCF5164.JPGDSCF5167.JPG

The steps are really easy and convenient! After washing and drying your face with a clean towel, apply a small amount of gel on your face. Gently massage for 30-60 seconds until micro-beads appear. It actually felt like my ‘old skin’ has peeled off! Then, wash your face and continue with the next step of your facial routine.

My Experience & thoughts:

I like how the smooth appearing gel acting as an exfoliator, instead of coarse microbeads contained in most exfoliating gel/cream. It certainly does not causes any rough abrasions during the exfoliation process while in attempt to remove dead cells. Having coenzyme Q10 is a great addition! After dead cells removal, coenzyme Q10 helps to rejuvenate new skin cells by increasing cell metabolism and growth. This will constantly maintain a healthy and radiant skin by renewing your skin. It does live up to its name. Last but not least, I like the scent at first sniff! It feels so refreshing after application on my skin.

 

Also found in my blog at : https://prettylilpetite.blogspot.my

Write a review