PSK Deep Sea Source Extraction Moisturising Cream
Size: 30ml

PSK Deep Sea Source Extraction Moisturising Cream By PSK

Rating:
4.6 / 5

Specialization&Feature:
- Come from the depth of the sea, bring forth natural moisturizing cream that give 24-hour skin moisturizing protection.
- Glutinous, non-sticky creamthat will dissolve quickly, provide your skin with natural moisturizer needed, and give all-day- long skin protection for your shiny and healthy skin.
- Directly comfort dry skin, maintain 24-hour moisturizer protection
- Relaxing and revitalizing
- For a softer, soother and shinier skin.

    RM130.00
1 Loved
LOVE IT
4 Owned
OWN IT
8 Reviews
WRITE REVIEW

Rating Statistic

5 stars
63% voted
63% 5 vote
4 stars
38% voted
38% 3 vote
3 stars
0% voted
0% 0 vote
2 stars
0% voted
0% 0 vote
1 star
0% voted
0% 0 vote

Skin Type

Normal
25%
Oily
0%
Dry
0%
Sensitive
0%
Combination
75%

Age Group

18 & below
0%
19-24
0%
25-29
50%
30-34
50%
35 & above
0%

Reviews

Bowie
Age group: 30-34
Skin type: Combination
Review: 10 reviews

Love the cooling effect

Review 03 Jan 2017 at 5:29 pm

SAM_6102.jpg

Unlike to other moisturizer, this PSK Deep Sea Source Extraction is non-sticky and very fast absorb on my skin. What i love the most is its cooling effect which can soothing my dehydrated skin.

SAM_6113.jpg

I can use it day and night because of the non-greasy texture.

Cherriec
Age group: 25-29
Skin type: Combination
Review: 2 reviews

快速補水

Review 27 Nov 2016 at 5:40 pm

IMG_3781.JPG

這款來自深海的保濕凝霜是台灣品牌-PSK

IMG_3782.JPG

喜歡瓶口有一個小蓋子的設計

在使用上會更衛生

IMG_3783.JPG

隨產品還附有一個小挖勺

IMG_3785.JPG

這款保濕凝霜是水凝霜狀

在補水的同時可以鎖住水分~

減少水分的流失~

IMG_3784.JPG

只需一小勺就可以用全臉

而且非常清爽

完全不黏膩

非常推薦肌膚像我一樣需要補水的女生們使用哦!

 

ciciocin
Age group: 25-29
Skin type: Normal
Review: 2 reviews

Perfect Moisturizing Cream

Review 21 Nov 2016 at 4:41 pm
 

Holla Dolls,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ni kerja 8 jam sehari dalam aircond, front line pulak tu aircond sentiasa 16c =.= memang boleh dehydrate kulit tau. So when I got a chance to try this product, I am super excited.

 

 

 

first impression when I received this package like wow. I fall in love with the packaging. exclusive sangat.

 

Okay , first thing first, I don't have to apply banyak banyak. just 1 thin layer dah cukup untuk buat rasa moist and smooth. They also provide 1 small 'spoon', cedok sikit je and rub all over your face.

 

 

 

 

 

 

 

sejuk and selesa. pheww

 

 

 

you just have to wait for few secs until they absorbed onto skin. lepas tu rasa dah boleh apply make up if you want to :) memang takde rasa oily. yang ada cuma rasa lembut. absoloutely perfect for our skin for daily use.

 

PSL Deep Sea Source Extraction are specializing in all day long skin moistrizer protection, all weather dehydration preventation and all skin type for a soft, delicate and fresh look

 

ALL DAY LONG

 

PSL Deep Sea Source Extraction ni akan buat kulit jadi lembab sepanjang hari. tak payah risau kejap kejap nak apply krim takut kulit kering ke apa .

 

ALL WEATHER

 

Kita memang ada musim hujan and panas je >,< tapi sesiapa yang kerja office , duduk dalam aircond 8 jam sehari tu memang memerlukan sangat krim penjagaan muka macam ni. Actually kerja dalam aircond ni walaupun selesa tapi yang payahnya nanti kulit jadi dehydrate. untuk tangan memang I apply lotion 24 jam -,-' Tapi untuk muka memang I perlukan something yang tahan dan kekal moist dari pagi ke petang

 

ALL SKIN TYPE

 

Krim ni sesuai untuk semua jenis kulit tak kisahlah oily ke dry skin ke. ada sesetengah krim agak berminyak, memang tak sesuai untuk oily skin nanti dah macam kuali dah muka tu. Tapi PSL ni sesuai untuk semua jenis kulit and dia cepat menyerap. Takdelah korang rasa tak selesa.

 

Worth To Buy?

 

Yes definitely worth buying. By the way, this product dari Taiwan.Perfect, worth every penny.

 

Kalau you all berminat, boleh start shopping sekarang. Tak silap I around RM 130. selain dari moisturizer ni ada jugak product lain di bawah label yang sama. mascara pun ada oi. jom shopping

 

Toodles, XoXo

ciciocin
Age group: 25-29
Skin type: Normal
Review: 2 reviews

Perfect Moisturizing Cream

Review 21 Nov 2016 at 4:37 pm

Holla Dolls,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ni kerja 8 jam sehari dalam aircond, front line pulak tu aircond sentiasa 16c =.= memang boleh dehydrate kulit tau. So when I got a chance to try this product, I am super excited.

 

 

 

first impression when I received this package like wow. I fall in love with the packaging. exclusive sangat.

 

Okay , first thing first, I don't have to apply banyak banyak. just 1 thin layer dah cukup untuk buat rasa moist and smooth. They also provide 1 small 'spoon', cedok sikit je and rub all over your face.

 

 

 

sejuk and selesa. pheww

 

 

 

you just have to wait for few secs until they absorbed onto skin. lepas tu rasa dah boleh apply make up if you want to :) memang takde rasa oily. yang ada cuma rasa lembut. absoloutely perfect for our skin for daily use.

 

PSL Deep Sea Source Extraction are specializing in all day long skin moistrizer protection, all weather dehydration preventation and all skin type for a soft, delicate and fresh look

 

ALL DAY LONG

 

PSL Deep Sea Source Extraction ni akan buat kulit jadi lembab sepanjang hari. tak payah risau kejap kejap nak apply krim takut kulit kering ke apa .

 

ALL WEATHER

 

Kita memang ada musim hujan and panas je >,< tapi sesiapa yang kerja office , duduk dalam aircond 8 jam sehari tu memang memerlukan sangat krim penjagaan muka macam ni. Actually kerja dalam aircond ni walaupun selesa tapi yang payahnya nanti kulit jadi dehydrate. untuk tangan memang I apply lotion 24 jam -,-' Tapi untuk muka memang I perlukan something yang tahan dan kekal moist dari pagi ke petang

 

ALL SKIN TYPE

 

Krim ni sesuai untuk semua jenis kulit tak kisahlah oily ke dry skin ke. ada sesetengah krim agak berminyak, memang tak sesuai untuk oily skin nanti dah macam kuali dah muka tu. Tapi PSL ni sesuai untuk semua jenis kulit and dia cepat menyerap. Takdelah korang rasa tak selesa.

 

Worth To Buy?

 

Yes definitely worth buying. By the way, this product dari Taiwan.Perfect, worth every penny.

 

Kalau you all berminat, boleh start shopping sekarang. Tak silap I around RM 130. selain dari moisturizer ni ada jugak product lain di bawah label yang sama. mascara pun ada oi. jom shopping

 

Toodles, XoXo

wernling
Age group: 25-29
Skin type: Oily
Review: 1 reviews

Suitable for all skin type

Review 17 Nov 2016 at 12:28 pm

IMG_9448[1].JPGIMG_9449[1].JPG

Loving the texture of this moisturizer cream! Its non-sticky and quick absorbent once apply on my face. Applied it day and night and I can feel the different on my skin just after a few days :) Not only it moisturize my skin, but it also has calming and soothing effect which I needed for my sensitive skin!

Since I have a sensitive skin, I believe PSK Deep Sea Source Extraction Moisturizing Cream is suitable for all skin type. People often misunderstand about oily skin, our skin produces oil due to its dryness in order to protect our skin, that is why you need a great moisturizing cream like this one :)

Keeping your skin hydrated and moisturized is the only way to get a healthy skin. Do you know that wrinkles often caused by dry skin too? That is why we need to keep a good care to make sure that our skin stay hydrated when we are young!

Write a review