Jom join BFF - Asia Beauty Community !

Jom join BFF - Asia Beauty Community !

Assalamualaikum

Bagi mereka yang suka membeli produk-produk kecantikan dan teringin bagi review supaya gegadis dekat luar sana tidaklah merasa runsing ketika menggunakannya, anda boleh cuba beri review dekat BFF. Ya ! BFF-Asia Beauty Community adalah sebuah laman sesawang yang boleh anda semua gunakan untuk berikan review disamping membeli-belah di situ. Best kan?

Terdapat pelbagai produk kecantikan yang terkenal seperti SK II, Laneige, Nars, Maybeline dan banyak lagi. Terdapat lebih 500 brands dan pelbagai review telah dibuat lebih daripada 8000 review! Wow ! Untuk lebih kepastian boleh tengok dekat http://www.bffsays.com/

bff.png

Apa yang penting sekali ialah pendaftaran adalah PERCUMA ! Klik SINI kalau nak daftar. Dah la boleh membeli belah, ada macam-macam produk lagi. Dah tu boleh bagi honest review sambil collect points. Kalau dah banyak points boleh redeem freegift pula !

f.png

Best kan?

Jadi tunggu apa lagi jom daftar dengan percuma dekat BFF-Asia Beuty Community ! Sambil membeli belah boleh review dan collect points.

http://fatinun.blogspot.my/

BFF is an Asia beauty website providing unbiased reviews of beauty products. Search product reviews with the bar on top or Write Review here.

Latest Reviews

L'OREAL Paris Voluminous Miss Manga Mascara

I pernah beli this mascara and I rasa I beli awal tahun...

Simple Smoothing Cleansing Scrub

First of all, this facial scrub di khas kan untuk kulit...

Clear Skin Oil Balancing Moisturiser

To be honest with you guys, I memang takut nak pakai mo...

Simple Soothing Toner

This toner sangat sesuai dgn kulit muka I. I start paka...

Too Faced Better Than Sex Mascara

by Iman
Now I have never tried the thing that this mascara clai...

SENKA Perfect Watery Oil

by coklat
This is my first product for oil cleanser and I absolut...